Hulpdiensten Modelbouwforum - Welkom
http://www.hulpdiensten-modelbouwforum.com/phpBB3/

Regelment
http://www.hulpdiensten-modelbouwforum.com/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=336
Pagina 1 van 1

Auteur:  Hulpdiensten Modelbouw [ za 03 sep, 2005 11:46 ]
Berichttitel:  Regelment

Taalgebruik en beleefdheid
Vermijd het gebruik van woord hoofdletters en beledig niemand. Het is ongepast en het brengt niets bij. Als je antwoord krijgt van andere forumgebruikers, is het gepast om een korte reactie achter te laten waarmee je duidt dat je de antwoorden hebt gelezen. Probeer ook dialect te vermijden en stoor je niet als iemand zich laat aanspreken daar U of JE.

Ontsporing van Topics
Als iemand een onderwerp start, is het omdat hij/zij dit interessant vindt. Vermijd dus een antwoordenstroom te beginnen die niets te maken heeft met het opgestarte onderwerp. Dit zou een teken zijn van gebrek aan respect voor de opstarter van de topic en tegenover de andere personen die verder willen communiceren over het desbetreffende onderwerp.

Inbreuken
Bij het vaststellen van meerdere inbreuken door dezelfde persoon, zal die gebruiker voor korte of langere tijd geband worden.

Plaatsen van een onderwerp
Er bestaan verschillende Forums bij Hulpdiensten Modelbouwforum, gelieve uw topics op het meest adequate forum te plaatsen. Bij verkeerde posting zal deze verwijderd en/of verplaatst worden.

Foto's plaatsen op dit forum
De maximum grootte van de foto's bedraagt 700x700 pixels op uitzondering van technische tekeningen na. Vermeld steeds de bron als u een foto mag gebruiken van een ander persoon. Geen Hentai, geen porno en geen foto`s posten waar je seksuele handelingen op ziet enz.
Je mag dus ook geen links naar dat soort afbeeldingen en of sites plaatsen.

Nieuwe leden
Nieuwe leden wij stellen er prijs op dat je jezelf voorstelt in ons forum bij het topic dat daar voor is. Dit is gewoon omdat we het leuk vinden wat meer van je te weten dan alleen je naam

Orde bij berichten
Hou het netjes, ga geen ruzie maken met elkaar via het Forum maar gebruik daar MSN of wat anders voor. Laat ons forum buiten persoonlijke vetes. Ga niet schelden of iemand belachelijk maken en let op je taalgebruik. Gebruik geen "fonetische" of "breezer taal" of zoals in SMS en MSN gebruikelijk is in de postings.(ook al is die nog zo populair bij de jongeren)

Tot slot
We willen een leuk en gezellig Hulpdiensten Modelbouwforum dus houd je aan de regels en maak er wat moois van.

Met Vriendelijke Groeten,

Het Hulpdiensten Modelbouwforum Team

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/